Redovna izvještajna skupština Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće održana je 24. ožujka 2017. godine u hotelu Villa Valpovo, s početkom u 17:00 sati.

Pozivi i potrebni materijali, članovima skupštine, poslani su elektroničkom poštom i postavljeni na web stranicu ZTKVB: poziv za skupštinu, predstavnici udruga, obrazac - zastupnici udruge u tijelima ZTKVB, poslovnik o radu, zapisnik sa prošle skupštine, izvješće o radu ZTKVB i izvješća o radu svih udruga za 2016., financijsko izvješće ZTK Valpovo-Belišće za 2016. godinu.

Ponovno, a za neke "konačno" su članovi Fotokluba Valpovo organizirali fotoradionicu. Njih dvanaestoro je o svom trošku otišlo na trodnevnu fotoradionicu "Biseri Gorskog kotara". Sve je pomno isplanirao predsjednik fotokluba Veljko Čvagić. Krenuli smo u zoru sa tri automobila 20. svibnja prema Fužinama, a vratili su se u noć 22. svibnja 2016.

Sukladno članku 28. Statuta Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće,

sazivam

 

REDOVNU IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU ZAJEDNICE TEHNIČKE KULTURE VALPOVO-BELIŠĆE

 

za SRIJEDU, 27. svibnja 2014. godine u 18:00 sati u hotelu VILLA VALPOVO

 

 

Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće održala je svoju drugu sjednicu skupštine (kako to nalaže Zakon o udrugama) 21. prosinca 2015. godine. na sjednici je  donijeto dvije ključne odluke za aktivnosti u 2016. godini:

Usvajanje prijedloga Plana rada i financijskog plana ZTK Valpovo-Belišće za 2016. godinu.

Nakon prihvaćanja plana rada i financijskog plana nastavilo se sa svećarskim dijelom Skupštine - Dodjeli priznanja ZTK Valpovo-Belišće.

Izborna SkupštinaZajednice tehičke kulture Osječko-baranjske županije

- mladost na djelu -                 

21. travnja 2015. godine u svečanoj dvorani  Doma tehnike, Trg Jurja Križanića 1 Osijek, održana je Izborna Skupština Zajednice. Obzirom da se radilo i Izbornoj  Skupštini odazvao se velik broj zastupnika od 65 članica Zajednice u radu Skupštine sudjelovalo 45 je zastupnika. Nakon usvajanja Izvješća o radu u 2014. godini, predstavljen je program rada za 2015.  godinu.