Redovna izvještajna skupština Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće održana je 24. ožujka 2017. godine u hotelu Villa Valpovo, s početkom u 17:00 sati.

Pozivi i potrebni materijali, članovima skupštine, poslani su elektroničkom poštom i postavljeni na web stranicu ZTKVB: poziv za skupštinu, predstavnici udruga, obrazac - zastupnici udruge u tijelima ZTKVB, poslovnik o radu, zapisnik sa prošle skupštine, izvješće o radu ZTKVB i izvješća o radu svih udruga za 2016., financijsko izvješće ZTK Valpovo-Belišće za 2016. godinu.

Na Skupštini je nazočilo 17 od 20 članova skupštine. Skupštinu statutarno čine po 2 predstavnika iz svake udruge, osim iz Informatičke škole „Page“ i CTK Valpovo-Belišće koju predstavlja 1 zastupnik. 

Skupštini su nazočili i gosti: gradonačelnik grada Valpova gospodin Leon Žulj, dogradonačelnik grada Belišća Domagoj Varžić, predstavnici medija i voditelji radionica CTK Valpovo-Belišće.

Skupštinu je otvorio predsjednik ZTKVB Goran Kurtović i nakon toga skupština je nastavila zasjedanje po dnevnom redu. Izvješća je prezentirao tajnik Dragan Francuz pomoću LCD projektora kao fotografsko-filmsko izvješće.

Izvješće o radu ZTKVB u 2016., financijsko izvješće ZTKVB za 2016. i izvješće Nadzornog odbora prihvaćena su jednoglasno. 

O značenju tehničke kulture govorili su gosti, Leon Žulj i Domagoj Varžić. Njihov govor možete čuti OVDJE.

Članovi skupštine nastavili su druženje uz razgledanje strojeva za radionice CTKVB, te novog drona i microbita koji su izradili robotičari i njihovi mentori Tomislav Kudeljnjak i Marijan Antolović. Upriličen je i prigodni domjenak.