Dobro došli u hotel Dunav u Iloku 

Članovi Fotokluba Valpovo ovaj puta obišli su istok Lijepe naše. Dogovorena ruta: Aljmaš-Erdut-Ilok. Prekrasan krajolik, ljudi i hotel Dunav u Iloku. U hotelu smo ostali poniženi, omalovaženi, neposluženi, izvrijeđani, opljačkani i gladni. Nas 26. Naplatili su nam i pogled i blagdan i...

Evo priče preuzete sa http://www.valpovstina.info i DOPIS Turističkoj inspekciji Ministarstva turizma:

OBILJEŽAVANJE STOTE OBLJETNICE POČETKA PRVOG SVJETSKOG RATA

Objavljeno: 29. 7. 2014. http://www.belisce.net/

U ponedjeljak, 28. srpnja 2014. godine, otvorena je izložba “Prvi svjetski rat i odjeci u našem kraju” u prostoru Gradske uprave grada Belišća. Na taj datum prije točno sto godina započeo je Veliki rat, kasnije nazvan Prvi svjetski rat.

 Informacija o Danima tehnike objavljena je i u ABC tehnike, mjesec rujan 2013., broj 567

 Časopis ABC tehnike je namijenjen popularizaciji tehničke kulture među mladima i njihovim učiteljima, a kao mjesečnik redovito izlazi od 1957. godine, zaključno s lipnjem ove 2013., ukupno 58 godina.

 

 

 

 

 

Jasmina Cvenić-Jovinac fotografirala na Art Madnessu


 
Modna zajednica Nova Lica (www.novalica.com) organizirala je novi fashion event pod nazivom Madness. Radi se o  projektu kojem je cilj na jednom mjestu okupiti veliki broj kreativaca iz modne industrije (fotografa, modela, frizera, vizažista, dizajnera, stilista, snimatelja... itd.).
Treći fotografsko-modni event, pod nazivom Art Madness održan je u nedjelju 6.10.2013. a tema shootinga inspirirana je filmom „Veliki Gatsby“ koji se odvija u dvadesetim godinama prošlog stoljeća. Prostor hotela Esplanada u Zagrebu, poznat po svom Art Deco stilu i uređenju, poslužio je kao kulisa za samo 7 fotografa iz cijele Hrvatske koji su na natječaju osvojili mogućnost sudjelovanja.
Članica Fotokluba Valpovo Jasmina Cvenić-Jovinac (Ladimirevci) sudjelovala je na ovom prestižnom Art Madnessu sa fotografima iz Zagreba, Splita, Bilja, Osijeka i Karlovca.
Rezultate svega, uhvaćene kroz objektive 7 fotografa iz cijele Hrvatske i kameru snimatelja iz informatičkog učilišta Algebra moći ćete vidjeti kroz nekoliko tjedana.

 

 

 VALPOVO - Članovi zajednice tehničke kulture koji su u prošloj godini ostvarili natprosječne rezultate u radu i postigli visoke plasmane u natjecanjima, bili su jučer gosti gradonačelnika Leona Žulja, zamjenika gradonačelnika Drage Skelca i zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Zdravka Ćorića.