Jasmina Cvenić-Jovinac fotografirala na Art Madnessu


 
Modna zajednica Nova Lica (www.novalica.com) organizirala je novi fashion event pod nazivom Madness. Radi se o  projektu kojem je cilj na jednom mjestu okupiti veliki broj kreativaca iz modne industrije (fotografa, modela, frizera, vizažista, dizajnera, stilista, snimatelja... itd.).
Treći fotografsko-modni event, pod nazivom Art Madness održan je u nedjelju 6.10.2013. a tema shootinga inspirirana je filmom „Veliki Gatsby“ koji se odvija u dvadesetim godinama prošlog stoljeća. Prostor hotela Esplanada u Zagrebu, poznat po svom Art Deco stilu i uređenju, poslužio je kao kulisa za samo 7 fotografa iz cijele Hrvatske koji su na natječaju osvojili mogućnost sudjelovanja.
Članica Fotokluba Valpovo Jasmina Cvenić-Jovinac (Ladimirevci) sudjelovala je na ovom prestižnom Art Madnessu sa fotografima iz Zagreba, Splita, Bilja, Osijeka i Karlovca.
Rezultate svega, uhvaćene kroz objektive 7 fotografa iz cijele Hrvatske i kameru snimatelja iz informatičkog učilišta Algebra moći ćete vidjeti kroz nekoliko tjedana.