ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE VALPOVO-BELIŠĆE                                  

 

02.02.2017.

 

 

 

59. školsko/međugradsko natjecanje mladih tehničara održati će se za učenike od 5. do 8. razreda za H i P kategoriju 2. veljače 2017. godine u Domu tehnike Valpovo.

Svi natjecatelji trebaju doći u Dom tehnike u 8:30 sati i ponijeti pribor za tehničko crtanje, olovku, kemijsku...).

Za izostanak sa nastave natjecatelj će dobiti ispričnicu.

TESTOVE ZA VJEŽBU MOŽETE SKINUTI OVDJE (Testovi_NMT.zip - 59.4 MB).  

Zip file sadrži testove od 2008. do 2016. godine sa natjecanje mladih tehničara (sva međugradska, neka županijska i državna). Vježbajte radi stjecanja znanja.

Započinju upisi u radionice Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće 2016./17.

ONLINE: http://www.tehnika-valpovo.hr/index.php/prijavnica-programi 

PRIJAVNICA:  

TELEFON: 031/651-380

DOM TEHNIKE: 08,00 - 15:00sati

Predstavnici CTK Valpovo-Belišće na CB kupu Osijek (19. - 21. kolovoza 2016)

Građanski val koji službeno nazivamo građanski opseg ili izvorno „CITIZENS BAND“, skraćeno CB, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije koje koristi radio valove. A upravo o tome uče, ali i pokazuju ono što već znaju radioamateri – učenici osnovnih škola na drugom nacionalnom susretu CB kupu, a koji se održao u Osijeku. 

Na CB kupu u Osijeku sudjelovali su iz ZTK Valpovo-Belišće Antonio Brleković, Filip i Davor Arsenić (Belišće), Alen i Tin Arambašić (Valpovo). 

Danas su Mladi tehničari i njihovi mentori bili gosti gradonačelnika Leona Žulja i zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Zdravka Ćorića. Gradonačelnik Grada Valpova upoznat je sa radom i aktivnostima u Zajednici tehničke kulture Valpovo-Belišće i ponosan je na vrijedne rezultate koj se postižu u Zajednici. Na prijamu koji je trajao preko sat vremena tajnik ZTKVB, Dragan Francuz, iznio je brojčane podatke o aktivnostima. Mentori i učenici su u razgovoru sa predstavnicima  grada iznijeli svoje poglede na rad u radionicama, natjecanjima i uspjesima koje su postigli.