DANI TEHNIKE 2017.

Zajednice tehničke kulture

Valpovo-Belišće 

10. lipnja 2017.  /  9 - 14 sati   /  Pomoćni teren NK Belišće     

 

 

Manifestacija "Dani tehnike 2017." je način predstavljanja aktivnosti vezanih za Zajednicu tehničke kulture Valpovo-Belišće, a održava se konstantno četrnaest godina krajem školske godine. U posljednjih pet godine manifestaciji je dodjeljeno ime „Dani tehnike“ i osmišljena je kao dio promocije rada tehničkih udruga i radionica Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, a ulazi u redovne aktivnosti i Plan javnih potreba Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće. I ove godine očekujemo goste iz ostalih tehničkih centara i udruga tehničke profilacije.

 

Posjetitelji će na štandovima moći vidjeti što tehničke udruge rade, a velik broj tehničkih tvorevina CTK uvijek je plijenio pažnju najmlađih posjetitelja. Za njih smo pripremili mogućnost rada na strojevima Unimat, stroju za rezanje stiropora, 3D printer, balone i druge zanimljivosti.

 

U sklopu "Dana tehnike" održava se i 5. kup raketara Belišće 2017. Na kup je prijavljeno preko dvadeset natjecatelj, a svaki bi trebao ispaliti po dvije rakete sa strimerom.

 

Ako se bavite nekim hobijem koji je vezan za tehniku, prijavite se (pogledajte na dnu stranice ili nazovite) i predstavite svoje radove!

 

U sklopu radionice održati će se i radionice fotografije, maketarstva-modelarstva i oslikavanja kišobrana.

 

Ovom prilikom treba istaknuti i sve one koji su omogućili održavanje ove manifestacije: Grad Belišće, Grad Valpovo, Hrvatski astronautički i raketni savez, NK Belišće, TZ Belišće, Kombel Belišće te radijski pokroviteljI Gradski radio Belišće i HRV. Posebna zahvala mentorima CTK Valpovo-Belišće.

 

Službeno otvorenje predviđamo za 10 sati.

Dobro došli.

 

 

Goran Kurtović, 

predsjednik  ZTK Valpovo-Belišće

 

  

DOPIS

PRIJAVNICA

PRIJAVNICA ONLINE

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

098 924 9994

031 651 380