DANI TEHNIKE

Zajednice tehničke kulture

Valpovo-Belišće        

 

Manifestacija "Dani tehnike 2016." je način predstavljanja aktivnosti vezanih za Zajednicu tehničke kulture Valpovo-Belišće a održava se konstantno trinaest godina krajem školske godine. U posljednje četiri godine manifestaciji je dodjeljeno ime „Dani tehnike“ i osmišljena je kao dio promocije rada tehničkih udruga i radionica Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, a ulazi u redovne aktivnosti i Plan javnih potreba Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće. I ove godine očekujemo goste iz ostalih tehničkih centara.

Posjetitelji će na štandovima moći vidjeti što tehničke udruge rade, a velik broj tehničkih tvorevina CTK uvijek je plijenio pažnju najmlađih posjetitelja. Za njih smo pripremili balone i zmajeve.

U sklopu "Dana tehnike" održava se i 4. kup raketara Belišće 2016. Na kup je prijavljeno preko dvadeset natjecatelj, a svaki bi trebao ispaliti po dvije rakete s strimerom.

 

Ovom prilikom treba istaknuti i sve one koji su omogućili održavanje ove manifestacije: Grad Belišće, Grad Valpovo, Hrvatski astronautički i raketni savez, NK Belišće, TZ Belišće, Kombel Belišće te radijski pokrovitelj Gradski radio Belišće.

 

Službeno otvorenje predviđamo za 10 sati.

Dobro došli.

 

 

Goran Kurtović, 

predsjednik  ZTK Valpovo-Belišće

 

  DOPIS

PRIJAVNICA